Remontit ja korjausrakentaminen

Kylpyhuone- ja märkätilasaneeraukset

Huolellisen työn merkitys korostuu märkätiloissa, kuten muissakin tarkan paikan asennuksissa. Meillä panostetaan tarkkaan työhön, sitä vaativissa tehtävissä. Kokemuksemme märkätilojen saneerauksiin on pitkälti toistakymmentä vuotta. Kiitosta olemme saaneet laadukkaasta ja tarkasta työstä, joka on ehdottoman tärkeä märkätiloja koskevissa tehtävissä.

Saunaremontit

Lämpökuorma ja kosteus asettavat saunassa haasteita niin rakenteille kuin materiaaleillekin. Huolellisella suunnittelulla, kestävillä valinnoilla ja laadukkailla materiaaleilla saadaan ratkaisu, joka kestää isältä pojalle.
Olemme toteuttaneet lukuisia tilaajiemme toiveen mukaisia, puusepäntarkkuudella tehtyjä uniikkeja saunaremontteja; ratkaisuja, joita ei saa rautakaupasta.

Huoneisto- ja mökkiremontit

Huoneistoremontit
Yleensä remontti käsittää pintojen ja kalusteiden uudistamisen ilman suurempia rakenteellisia muutoksia. Sisustustöissä huolellinen työ on onnistuneen lopputuloksen kannalta yksi tärkeimmistä peruspilareista. Sisustuskirvesmiestyö tehdään meillä tarkasti, tästä meidän tunnetaan.

Mökkiremontit
Mökkikanta on alueellamme iäkästä ja usein remontin tarpeessa. Olemme toteuttaneet lukuisia mökkiremontteja, remontin sisällön vaihdellessa tarpeen mukaan. Olemme tehneet suuria rakenteellisia uudistuksia ja kevyempiä pintaremontteja. Haastavia kohteita on ollut useita ja joskus toiveita toteutettaessa on jouduttu suunnittelutehtäviin käyttämään paljonkin aikaa. Haasteet motivoivat meitä, eivätkä ne ole esteenä työlle, päinvastoin. Rakentaminen on meille intohimo ja tämä näkyy loppukäyttäjälle laadukkaana kokonaisuutena.

Vesikattoremontit

Omana selkeänä kokonaisuutenaan vesikattoremontit muodostavat oman ryhmänsä remonttien joukossa. Kattoja on uudistettu pärekatoista aina konesaumattuihin katteisiin asti. Peltisepäntyöt sekä läpiviennit tehdään omalla porukalla ja tämä vähentää rakenteiden sään armoilla olemista. Rakennustelineet ja henkilönostimet löytyvät omasta varastostamme.

Lisäeristykset

Erilaiset energiaremontit ovat tänä päivänä yleinen ja haluttu tapa tehdä parannuksia energian kulutukseen. Tapoja tehdä energiaremontti on lukuisia. Markkinoilta löytyy materiaalit moneen eri rakenteeseen. Kosteuden kulku rakenteessa on otettava huomioon rakenteiden suunnittelussa. Lisäeristyksillä tehdään helposti toimimaton rakenne, josta muodostuu erilaisia ongelmia myöhemmin. Tämä on erityisen tärkeä ottaa huomioon remontin suunnittelussa, tehdään ne suunnitelmat sitten suunnittelutoimistossa tai työmaalla.

Keittiöremontit

Keittiöremontti lähtee usein kalustesuunnittelusta. Kalustetoimittajia on lukuisia, kuten on myös tapoja toimittaa kalustekokonaisuudet. Keittiöasentajan työtä työmaalla helpotetaan tehtaan hyvällä esivalmistelulla. Suosimme täysin kohteeseen yksilöityjä ratkaisuja, jossa asentajalle jää kalusteiden asennus. Kalusteiden valmistuksen hoitaa kalustetehdas.

Ikkuna- ja oviasennukset

Ikkunat ja ovet ovat suht helppo tapa parantaa energiatehokkuutta. Ikkuna-asennuksiin löytyy nostinkalusto, tarvittavine imukuppitarraimineen. Nämä mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan asentajaystävällisen asennuksen työmaalla.