SKS-Rakennus työnantajana

SKS-Rakennus perustettiin 2005 yhden miehen rakkaudesta rakentamiseen. Tämä samainen, yhä intonsa säilyttänyt talonrakentaja Santtu Koistinen vetää toimintaamme tänäkin päivänä. Santun lisäksi yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kuusi henkilöä. Ajatuksemme on hieman kasvattaa toimintaa nykyisestä. Meille saa halutessaan lähettää avoimen työhakemuksen osoitteeseen: posti@sksrakennus.fi. Vastaamme sähköpostiin aina. Puhelimitsekin voi olla Santtuun yhteydessä numeroon 050 3670327.

Työnantajana mahdollistamme työntekijöidemme jatkuvan kehittymisen, sillä työmaamme ja projektimme ovat hyvin vaihtelevia. Meillä kartutat tietojasi ja osaamistasi mitä erilaisempien rakennusten rakentamisen, sekä korjausperiaatteiden ja -käytäntöjen osalta. Koska yrityksemme valtti on tarjoamamme laatu, saa meillä jokainen olla ylpeä omasta tekemisestään. Sellainen on työhyvinvoinnille ja myös ihmisen kokonaishyvinvoinnille todella tärkeää. Rakennusalalla taituriksi opitaan tekemisen kautta, emmekä oleta jokaisen työnhakijan osaavan kaikkea meille tullessaan. Kokeneinkin rakentaja oppii joka päivä lisää.

Työyhteisömme on välitön ja sen täytyy ollakin, koska työtä tehdään tiiviisti porukassa. Välillä jotain pienempiä hommia käydään tekemässä yksittäin, mutta pääasiallisesti työaika vietetään yhdessä työmailla.
Työntekijöiltämme odotamme aitoa motivaatiota rakentamiseen. Meillä saat olla hiljainen tai puhelias, riittää että työssä tarvittava kommunikaatio sujuu myös asiakkaidemme suuntaan. Arvostamme hyviä käytöstapoja ja reilua meininkiä.

Meillä on käytössämme hyvä ja kattava oma kalusto, joka helpottaa työntekoa. Työmailla kulkee mukana talviolosuhteissakin hyvin palveleva lämmitetty kontti, josta löytyy myös WC. Hankimme työntekijöillemme asianmukaiset työvaatteet kaikille keleille.
Käytössämme on Talonrakennusalan TES, palkkauksessa pyrimme olemaan motivoivia. Hyvä tekeminen palkitaan kyllä.